گزارش مکتوب
بیماریی به نام { پارک خودرو}
ترافیک در تهران یکی از واژه های روزمره شده که دیگر حتی عجیب هم نیست.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما ،حالا ترافیک کنار بیمارستان ها که دیگر جای خود را دارد،فکرش را بکنید بیمارید یا بیماری دارید و باید با این ترافیک نیز دست و پنجه نرم کنید.
وقتی مقابل بیمارستان ترافیک بسیار سنگین باشد، پارک خودرو
دیگر یک بیماری است نه معضل!
بیمارستان خاتم الانبیا در خیابان رشید یاسمی نیز از این شلوغی و تردد به ویژه در ساعات ملاقات استثنا نیست،خیابانی به پهنای 30 متر که سه بیمارستان شهید مطهری،بیمارستان نیروی انتظامی و بیمارستان خاتم الانبیا را در خود جای داده است.
تازه پایگاه نیروی انتظامی و ساختمان صلح هلال احمر و معاونت درمان هلال احمر را هم به این لیست بیمارستانی اضافه کنید تا ترافیک این خیابان لاغر و نهیف را بیشتر تجسم کنید.
مسئول انتظامات بیمارستان خاتم الانبیا درباره ترافیک و جای پارک خودرو می گوید:بیمارستان ما یک پارکینگ طبقاتی دارد که برای عموم آزاد است .
او ادامه می دهد:یک پارکینگ اختصاصی نیز برای 1800 کارمند و پزشک بیمارستان داریم که صدتا خودرو را در خود جای می دهد و باکد کارمندی اجازه ورود داده می شود.
این مسئول انتظامات می گوید:اگر تمام مراکز پرتردد در خیابان رشید یاسمی مانند بیمارستان خاتم الانبیا پارکینگ داشته باشند ،بسیاری از مشکلات بر طرف می شود.
نگهبان پارکینگ اختصاصی بیمارستان برای کارمند می گوید : بعد از ظهر ها تعدادی جای خالی هست اما در ساعات اداری پارکینگ پر است.
متصدی پارکینگ طبقاتی و کارواش خاتم که جنب بیمارستان است نیز می گوید:این پارکینگ 200 جای پارک دارد اما تا ساعات 18 پراست و بعد از آن جای خالی داریم و گرنه باید هر خودرو که خارج شد ،اجازه ورود یک خودرو را بدهیم.
یکی از ملاقات کنندگان از بیمارستان خاتم الانبیا که خارج می شود به ما می گوید:همه می دانند که ترافیک و مشکل جای پارک در تمام تهران و در مقابل تمام بیمارستان ها هست و این بیمارستان نیز استثنا نیست.
یک راننده تاکسی که با فریاد دنبال مسافر می گردد نیز معتقد است:در تمام ساعات روز به ویژه ظهر و بعد از ظهر خیابان رشید یاسمی ترافیک است و هر روز مشکل جای پارک داریم.
یک مسافر که تلاش می کند از بیمارستان خاتم الانبیا به سمت میدان توحید برود مجبور می شود 20 هزار تومان برای این مسیر نه چندان طولاتی در کلانشهر تهران بپردازد .
و این مشکل ترافیک ،خودروهای عمومی و بیماری جای پارک همچنان ادامه دارد.
بدین ترتیب به نظر می رسد باید در طرح جامع مدیریت شهری به فاصله اماکن پرتردد ، حجم قابل تردد در خیابان های ورودی بیمارستان ها همچنین الزام بیمارستان ها به داشتن پارکینگ کافی برای مراجعان توجه شود.